Kariyer Merkezi

Mezun Sohbetleri için bilgilendirme

Sevgili Öğrencilerimiz,

Kariyerlerinde başarıya ulaşmış mezunlarımızla siz sevgili öğrencilerimizi buluşturmak, onların başarı hikâyelerini ve tecrübelerini sizlerle paylaşmalarını sağlamak amacıyla çevrimiçi "Mezun Sohbetleri" yapılacaktır. Bu çevrimiçi programlar, Üniversitemiz Kariyer Merkezimiz ve bölümlerimizin/programlarımızın işbirliği ile koordineli olarak yürütülecektir. Mezun sohbetlerine Mart ayının 2. veya 3. haftasında başlanılması düşünülmekte ve periyodik olarak en az ayda 2 kere tekrarlanacaktır. Etkinlik tarihleri, saati, afiş ve duyurularını üniversitemiz ve kariyer merkezimiz web sayfasından, sosyal medya hesaplardan takip edebilirsiniz. Bu çevrim içi programlar herkese açık olacak olup katılımlarınızı ve siz öğrencilerimizin katkısını bekliyoruz.

Konya Teknik Üniversitesi

Kariyer Merkezi Yönetimi