Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi

KTUNSEM ONLİNE ve YÜZ YÜZE EĞİTİMLERİ YENİ WEB ARA YÜZÜ İLE HİZMETİNİZDE!

Kıymetli Öğrencilerimiz;

Konya Teknik Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (KTÜNSEM) olarak;

Örgün, uzaktan ve hibrit olmak üzere ön lisans, lisans ve lisansüstü programları dışında kamu ve sanayi işbirliği ile verilecek tüm eğitim programları, ulusal ve uluslararası alanlarda her türlü belgelendirme, danışmanlık hizmeti, seminerler, konferanslar, sınav organizasyonları tarafımızdan yapılabilmektedir. Üniversitenin kamu, özel sektör ve uluslararası kuruluşlarla işbirliğini geliştirmesini desteklemek ve işçi sağlığı ve iş güvenliği alanında üniversite ile kamu ve özel sektör kuruluşları için gerekli eğitim, sağlık, güvenlik ve koordinasyon faaliyetlerini desteklemek amacıyla kurulmuştur. Önceliğimiz uygun fiyat politikamızla siz kıymetli öğrencilerimizin rakipleri karşında daha donanımlı bir şekilde Üniversitemizden mezun olmalarını sağlamaktır.

Mezun olduğunuz–olacağınız üniversitemiz kurulmuş olduğu bölgede tek teknik üniversite olma avantajını taşımaktadır. Sizler mezun olduktan sonra üniversite olarak ilişkilerimizin kopmasını istemiyoruz. Fakülte veya meslek yüksekokulunda almış olduğunuz eğitimlerin haricinde sizlere gelişen yeni teknolojiler, programcılık, mesleki bilgisayar programları, iş sağlığı ve güvenliği, dil kursları, savunma sanayi ile ilgili kurslar ile donanımlı bir şekilde mezun olmanızı sağlamak öncelikli görevlerimiz arasındadır.

Avrupa Birliği (AB) Uyum Yasaları çerçevesinde bazı işkollarında transkriptlerinizde eğitimini almadığınız-alamadığınız derslerin eğitimlerini tamamlamadığınızda o işkollarında çalışmanız yasal olarak engellenmiştir. İlgili eğitimleri almadığınız için bu işlere imza atma yetkiniz yoktur. Bu tür eğitim programlarını KTÜNSEM olarak bakanlıklar, odalar ve meslek birlikleri ile işbirliği yaparak ve akredite olarak eğitimleri verebilmekteyiz. Sizlerin özel istediğiniz eğitim alanlarında; eğitmen temini yapabildiğimiz her konuda kurs ve sertifika programları açabilmekteyiz.  Mezun olduğunuz okula ait diplomanızın yanına yine mezun olduğunuz okula ait eğitim sertifikalarınızın olması sizlere ilave katma değer katacak iş dünyasındaki rakipleriniz karsında sizlere çeşitli avantajlar sağalacaktır.

Savunma sanayi alanında açmış olduğumuz kurslar ile savunma sanayinde iş bulup çalışan birçok öğrencimiz olmuştur. Ayrıca öğrencilerimizin almış oldukları sertifikalar ile bu alanlarda çalışan kamu özel sektörlerde staj yapma avantajına da sahip kavuşmuşlardır.

Bu dönem başında KTÜNSEM web sitemizin alt yapısını yeniledik. Uzaktan eğitimler için video üzerinden eğitimlerinizi almanız oldukça kolaylaştı. Eğitim almak için merkezimize gelmenize gerek kalmadan dünyanın neresinde olursanız olun ödemeyi kredi kartı ile veya banka havale yöntemi ile yapıyor. Eğitimlerinizi tamamlıyorsunuz. Eğitim tamamlandıktan kısa bir süre sonra almış olduğunuz eğitim sertifikası çeşidine göre hemen e-devlet sistemine yükleniyor ve e devlet şifreniz ile erişim sağlanmaktadır.

Her ne kadar tüm dünyada yaşanan Pandemi nedeni ile online eğitim almak isteyenler artsa da  Yüz yüze olan eğitimler vaz geçilmez bir eğitim sistemidir. Bu nedenle yüz yüze eğitim biçimi halen devam etmektedir. Yüz yüze eğitimlerimiz Alaattin Tepesi Teksas Otobüs Durakları’nın arkasında bulunan Konya’nın her yerinden lokasyon olarak ulaşılması kolay olan tarihi binamızda yapılmaktadır.  Fakat sizlerden gelen istekler doğrultulunda kampüs alanımızda olan dersliklerde yüz yüze eğitimler verilebilmektedir. Mevcut olan eğitimlerimize https://ktunsem.ktun.edu.tr/ internet adresimizden ulaşarak inceleyebilir ve buradan ön kayıt yaptırabilirsiniz. Eğitimlerimizin açılabilmesi için minimum 14 kişilik sınıfların oluşması gerekmektedir.

İngilizce dil kursu eğitimlerimiz çok yakın süre içinde açılacak olup, seviye tespit sınavı yapılarak kür ve sınıflarımız oluşturulacaktır. Bilgilerinize sunulur. Her türlü soru için kutunsem@Ktun.edu.tr  mail adresimize ve 0332-3535583 telefonumuza ulaşabilirsiniz.

KTUNSEM KONYA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ KURSLAR EĞİTİMLER SERTİFİKA