MİM1 Topluluğu

Konya Teknik Üniversitesi Rektörümüze ziyaret

Mimbir topluluğunu temsilen, akademik danışmanımız Doç.Dr. Bilgehan YILMAZ ÇAKMAK ve Mimbir Topluluğu başkanı Hafize Nur GÜRLER ile birlikte Konya Teknik Üniversitesi Rektörü sayın Prof.Dr. Osman Nuri Çelik'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Hocamıza Mimbir Topluluğunun bugüne kadarki çalışmalarından ve gelecek planlarından bahsettik. Yakında gerçekleşecek olan ''Kentsel Psikoterapi'' isimli oyunumuza davet ettik. Öğrenci topluluklarına daha fazla önem ve değer verilmesini, çalışmalarını organize edebilmek için çalışma alanı planlanmasını ve diğer topluluklara iletişimin arttırılması için öneri ve taleplerimizi ilettik. Her zaman öğrenci topluluklarının ve Mimbirin yanında olduğunu ifade etti. Sıcak ve samimi ilgisi için kendisine teşekkrülerimizi iletiyoruz.

Ktun Osman nuri çelik mimbir öğrenci topluluğu ktün mimarlık