Personel Daire Başkanlığı

Güvenlik Görevlisi İlanı Mülakat Sonuçları

Üniversitemizde daimi statüde istihdam edilmek üzere 5 adet Güvenlik Görevlisi alımı ilanımız Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) web sayfasında 02.03.2020 tarihinde yayımlanmış ve 02-06 Mart 2020 tarihleri arasında İŞKUR aracılığıyla başvurular alınmıştır.

Noter kurası sonucunda asıl aday olarak belirlenerek mülakat/sözlü sınava girmeye hak kazanan adaylar için, 19 Mart 2020 tarihinde mülakat/sözlü sınav yapılmış olup, sonuçlar aşağıda yayımlanmıştır.

Mülakat sonuçlarına göre atanmaya hak kazanan asıl adayların aşağıda belirtilen belgeleri 17 Nisan 2020 Cuma günü mesai bitimine kadar Personel Daire Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir.

SONUÇLAR İÇİN TIKLAYINIZ

ATAMA İÇİN GEREKLİ BELGELER

1)     Dilekçe  (İndirmek için tıklayın)

2)     Nüfus Cüzdanı fotokopisi

3)     Diploma aslı ve fotokopisi

4)     Askerlik Durum Belgesi (Terhis, Tecil veya Muaf Olduğunu Belirten Belge)

5)     6 adet vesikalık fotoğraf

6)     Adli Sicil Kayıt Belgesi (Sabıka Kaydı)

7)     Mal Bildirim Beyannamesi    (İndirmek için tıklayın)

8)     Tedavi Yardım Beyannamesi    (İndirmek için tıklayın)

9)     Taahhütname  (İndirmek için tıklayın)

10)    Sağlık Durum Beyanı  (İndirmek için tıklayın)

(Covid-19 salgını nedeniyle adaylardan sağlık beyanı alınacaktır. Salgın süreci bitiminde ilgili personelden sağlık raporu istenilecektir.)

Konya Teknik Üniversitesi Güvenlik Görevlisi Mülakat Sonuçları