Personel Daire Başkanlığı

İŞKUR Sürekli İşçi Başvuruları ve Noter Kurası

Üniversitemizde daimi statüde istihdam edilmek üzere 5 adet Güvenlik Görevlisi alım ilanımız Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) web sayfasında 02.03.2020 tarihinde yayımlanmış ve 02-06 Mart 2020 tarihleri arasında İŞKUR aracılığıyla başvurular alınmıştır.

Konya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından Rektörlüğümüze gönderilen nihai listelerde isimleri yazılı adaylar arasından, 13 Mart 2020 Cuma günü saat 10:00 da Üniversitemize ait Akademi Mah. Yeni İstanbul Cad. No:235 Selçuklu/KONYA adresinde bulunan binamızda, isteyen adayların izlemesine imkan verecek şekilde Noter huzurunda kura çekimi yapılacaktır.

Noter kurası sonucunda söz konusu ilana başvuru yapan adaylar arasından, talep sayısının 4 katı asıl ve 4 katı yedek aday belirlenecektir. Güvenlik Görevlisi ilanına toplam 260 aday başvuru yapmış olup, kontenjanımızın 5 olması nedeniyle 20 asıl, 20 yedek aday belirlenecektir.

Noter kurası sonucunda asıl aday olarak belirlenen adaylar için mülakat/sözlü sınav yapılacaktır. Mülakat/sözlü sınav tarihi ve yeri noter kurası sonrasında duyurulacaktır.

ADRES:

Akademi Mahallesi Yeni İstanbul Caddesi No: 235 Selçuklu / KONYA  (Grand Hotel yanı)

Tramvay ile geleceklerin Bosna Hersek durağında inmeleri gerekmektedir.

Konya Teknik Üniversitesi Güvenlik Görevlisi Noter Kurası