Kariyer Merkezi

İGA Uçan Fikirler Proje Yarışması’nda Ödül Alan Öğrencilerden Rektörümüz Prof. Dr. Özçelik’e Ziyaret

T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi & İGA Havalimanı İşletmesi iş birliğinde Yetenek Kapısı Proje Yarışmaları kapsamında düzenlenen “İGA Uçan Fikirler Proje Yarışması’nda "Engellilere Yönelik Otonom Elektrikli Araç (Elority-1) Projesi ile İkinci olan Konya Teknik Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencileri, Osman Abdullah Özdemir, Abdullah Özmen, Kerem Danışmaz Rektörümüz Prof. Dr. Babür Özçelik’i makamında ziyaret etti.

Konya Teknik Üniversitesi Kariyer Merkezi Müdürü Prof. Dr. Selma Düzyol, Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Tevfik Ağaçayak’ın da bulunduğu ziyarette, Rektör Prof. Dr. Babür Özçelik, öğrencileri başarılarından dolayı tebrik etti. Öğrencilerin katıldıkları yarışmalarda elde ettikleri başarılı sonuçları duymanın son derece gurur verici olduğunu ifade eden Rektör Özçelik, öğrencilere kendilerini geliştirecek her türlü yarışma, staj ve eğitim faaliyetlerinde bulunmalarının kariyerleri için son derece faydalı olacağına vurgu yaptı.

Ödül alan proje hakkında da öğrencilerden bilgi alan Rektör Prof. Dr. Özçelik, ardından "İGA Uçan Fikirler Proje Yarışması"nda "Engellilere Yönelik Otonom Elektrikli Araç (Elority-1)" isimli projeleri ile 2.lik derecesi alan KTÜN Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği öğrencilerine Teşekkür Belgesi taktim etti.

KTÜN Prof. Dr. Babür Özçelik KTÜN KARİYER MERKEZİ