Endüstri Mühendisliği

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Döneminde Endüstri Mühendisliği Uygulaması Dersi Kapsamında Firmada Proje Yapacak Olan Öğrencilerin Dikkatine

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Döneminde Endüstri Mühendisliği Uygulaması-1 veya Endüstri Mühendisliği Uygulaması-2 dersleri kapsamında Konya ili içerisindeki firmalarda proje gerçekleştirecek olan öğrencilerin, sigorta işlemlerinin gerçekleştirilebilmesi için aşağıdaki adımları izlemesi gerekmektedir.

Gerekli işlemlerin EN GEÇ 16 Eylül 2022 Cuma günü mesai bitimine kadar tamamlanmış olması gerekmektedir.

1. Sigorta talebi için öncelikle ilgili dilekçenin doldurulması ve imzalanıp taratılarak Arş. Gör. Aslıhan Fatma KULA’ya e-posta yolu ile ulaştırılması gerekmektedir. Dilekçe için tıklayınız. (Dilekçe taslağı içerisindeki açıklamaları okuyunuz.)
  2. İlgili dilekçenin uygunluğunun Arş. Gör. Aslıhan Fatma KULA tarafından onaylanmasının ardından, sigorta işlemlerinin başlayabilmesi için sigorta çizelgesinin doldurulması gerekmektedir. Sigorta çizelgesi için tıklayınız.
  3. Derslerin başladığı ilk hafta içerisinde dilekçenin Arş. Gör. Aslıhan Fatma KULA'ya elden teslim edilmesi gerekmektedir.
  4. Sigorta işlemlerinin gerçekleştirilmesinin ardından sigorta belgelerine e-devlet sistemi üzerinden erişilebilmektedir. Sigorta belgelerine e-devlet sistemi üzerinden erişilmesi hakkında ayrıntılı bilgi edinmek için “Staj Bilgilendirme Sunumu” dosyasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Notlar

1. Öğrencinin isteğe bağlı staj sigortalı sayılacağı tarihler derslerin başladığı ilk haftanın Çarşamba günü olan 21.09.2022 ile ders döneminin son günü olan 30.12.2022 tarihleri arasında her haftanın Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleridir (Ara sınav haftası ve resmi tatile denk gelen günler hariç).

Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanlığı

2022 2023 Endüstri Mühendisliği Uygulaması sigorta