Metalurji ve Malzeme Mühendisliği

2020-2021 Güz Dönemi Uzaktan Öğretim İşleyişi

Sevgili öğrencilerimiz, lisans ders programımız 2-Ekim tarihli önceki paylaşımımızda verilmiştir. Bu dönemki işleyiş ile ilgili olarak:

1- Derslerimizin büyük bir kısmı dersi veren öğretim elemanının ve sizlerin katılımıyla senkron olarak yapılacaktır. Asenkron yapılacak dersler ise programın altında not olarak listelenmiştir.

2- Tüm senkron dersler ayrıca sisteme kaydedilecek ve daha sonra bu derslere de asenkron olarak erişmeniz mümkün olacaktır. Derse katılamasanız bile daha sonra asenkron kayıttan dersi takip edebilirsiniz.

3- Programda çakışan dersleriniz varsa, derslerden birini senkron takip edebilir, diğerlerini asenkron olarak dinleyebilirsiniz. Öncelikli olarak düşük kodlu (alt sınıf) derslerinize senkron katılmanız önerilir.

4- Dersler kayıt altına alınacağı için her haftanın notları da elinizin altında olmuş olacaktır. Ders ile ilgili sunum, word, pdf tarzı dosya paylaşımları ise dersi veren öğretim üyesinin insiyatifindedir. Hocalarınızla önümüzdeki hafta iletişime geçebilirsiniz.

5- Senkron yapılacak bir derse hiç bir öğrencinin katılmaması durumunda, dersi veren öğretim elemanının ders yapmama hakkı bulunmaktadır. Ancak ders işlenmese de sınavlarda söz konusu haftanın konusundan da sorumlusunuz.

6- Programda tek hoca tarafından aynı saatte verilen aynı isimli ancak farklı kodlu dersler ile ilgili olarak ayrıca bir duyuru yapılacaktır.

Sorularınız için: uzaktanmetalurji@ktun.edu.tr

Uzaktan Öğretim Lisans