Haber Detay

Anasayfa > Haberler > Haber Detay

Rektörümüz, Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Rektörümüz Prof. Dr. Osman Nuri Çelik, üniversitemiz bünyesindeki öğrenci toplulukları temsilcileri ve üyeleri ile bir araya geldi.

Rektörlük binasında yer alan toplantı salonunda gerçekleşen buluşmaya Rektörümüzün yanı sıra Sağlık ve Kültür Daire Başkanı A. Ziya Yalçınkaya, Öğrenci Toplulukları Koordinatörü Öğr. Gör. Oğuzhan Uymaz, ile akademisyenler ve idari personel de katıldı.

Buluşmada öğrenci temsilcilerinin istek ve görüşlerini dinleyen Rektörümüz, öğrencilerin isteklerine yönelik çözüm önerilerini değerlendirdi.

“HEPİMİZ AYNI GEMİDEYİZ”

Sohbet havasında geçen toplantıda konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Osman Nuri Çelik, bu buluşmanın öğrencilerden gelen taleplerin doğrudan değerlendirilmesi amacı taşıdığını ifade etti. “Hepimiz aynı gemideyiz, bu gemiyi hep birlikte yürüteceğiz.” diyen Rektörümüz, “Bu nedenle öğrencilerimizle iletişimimiz çok önemli. Onların daha kaliteli bir eğitim ortamına ve imkânlarına sahip olmaları bizler için çok önemli. Biz öğrencilerimiz için buradayız.” diye konuştu.

Konya Teknik Üniversitesi KTÜN