Duyuru Detay

Anasayfa > Duyurular > Duyuru Detay

6. Doğu Marmara Uluslararası Proje Pazarı 2024

Kocaeli Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi A.Ş. olarak, KOÜ Teknopark ve Kocaeli Ticaret Odası ortaklığı ve TÜBİTAK desteği ile 20-21-22 Mayıs 2024 tarihlerinde "Bilişim ve Yazılım, Görüntü İşleme Sistemleri, Elektronik ve Haberleşme, Kimya Teknolojileri" tematik alanlarında "6. Doğu Marmara Uluslararası Proje Pazarı 2024" etkinliği Kocaeli de gerçekleştirilecektir.

Tüm öğrencilerin katılımına açık olan bu etkinlikte üniversiteniz öğrencilerinin projelerine de yer vermek isteriz. Hakem değerlendirme sürecinden geçen projelerin yer alacağı bu organizasyonda dereceye giren projeler ödüllendirilecektir. Tanıtım afişi ve başvuru formu ekte yer alan organizasyonun başvuru formuna ayrıca www.koutto.com adresinden ulaşılabilmektedir.

Doldurulan form koutto@koutto.com adresine 10 Mayıs 2024 tarihine kadar iletilmelidir. Poster sunum ile etkinlikte yer alacak olan takım liderinin ulaşım ve konaklama masrafları KOÜ TTO tarafından karşılanacaktır.

Detay için tıklayınız.

Konya Teknik Üniversitesi KTÜN