Haber Detay

Anasayfa > Haberler > Haber Detay

Kamu-Sanayi İş Birliğini Artırmaya Yönelik Kurum İçi Toplantı Düzenlendi

Üniversitemiz bünyesinde ‘Kamu-Sanayi İş Birliği’ni artırmaya yönelik atılacak adımlarla ilgili akademisyenlerimizi bilgilendirmek amacıyla toplantı gerçekleştirildi.

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Halil Cin Konferans Salonu’nda Rektörümüz Prof. Dr. Osman Nuri Çelik’in başkanlığında düzenlenen toplantıya, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hüseyin Deveci, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Köken, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Mevlüt Uyan, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Altın, Genel Sekreter Kamil Gök ve akademik personel katıldı.

2019-2023 yıllarını kapsayan üniversitemize ait verilerin değerlendirildiği toplantıda eğitim-öğretim ile araştırma ve geliştirme konuları başta olmak üzere üniversitemizle ilgili diğer konu başlıklarında bilgiler aktarıldı.

Konya Teknik Üniversitesi KTÜN