Duyuru Detay

Anasayfa > Duyurular > Duyuru Detay

Tebrik

TÜBİTAK "1001-Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı" kapsamında 2020 yılı 1. döneminde Araştırma Destek Programları Başkanlığı (ARDEB)’na önerilen projelerin bilimsel değerlendirme süreci tamamlanmış olup Üniversitemiz Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Muazzez ÇELİK KARAKAYA’nın ‘Seydişehir-Akseki Yöresindeki Boksit, Kırmızı Çamur ve Kırmızı Topraklarda Nadir Toprak Elementleri ve Bazı Kritik/Stratejik Element İçeriklerinin Belirlenerek, Kazanım Parametrelerinin Araştırılması’ konulu proje önerisi destek almaya hak kazanmıştır.

Öğretim üyemizi ve proje ekibini tebrik eder, başarılı bir proje yürütme süreci dileriz.

Prof. Dr. Babür Özçelik

Rektör