Duyuru Detay

Anasayfa > Duyurular > Duyuru Detay

2023/2 Kayıt Numaralı Bankacılık Hizmetleri ve Maaş Promosyon İhalesi Hk.

Üniversitemiz ve bağlı birimlerinde görev yapmakta olan personele ilişkin ödemelerin yapılacağı bankanın ve personele dağıtılacak promosyon miktarının belirlenmesi amacıyla 24.07.2023 pazartesi günü saat 10.00'da yapılan 2023/1 kayıt numaralı Bankacılık Hizmetleri ve Maaş Promosyon İhalesi, ilgili komisyon kararı ile iptal edilmiştir.

Yetkilendirilen komisyonun kararına istinaden; Üniversitemiz ve bağlı birimlerinde görev yapmakta olan personele ilişkin ödemelerin yapılacağı bankanın ve personele dağıtılacak promosyon miktarının belirlenmesi amacıyla 2023/2 kayıt numaralı ihalenin 02.08.2023 Çarşamba günü saat 14.00'da, Konya Teknik Üniversitesi Rektörlüğü Toplantı Salonu Akademi Mah. Yeni İstanbul Caddesi No:235/1 Selçuklu / KONYA adresinde yapılmasına karar verilmiştir.

Kamuoyuna ilanen duyurulur.

Bankacılık hizmetleri ve maaş promosyon ihalesi şartnamesine ulaşmak için tıklayınız.

Birim fiyat teklif mektubuna ulaşmak için tıklayınız.