Bilgisayar Mühendisliği

Laboratuvar Şubelendirmeleri Hakkında Duyuru!

2023-2024 Eğitim Öğretim yılınızı tebrik eder, başarılı bir yıl geçirmenizi dileriz.

Şubelendirme

Laboratuvar derslerimiz haftalık ders programında görüldüğü üzere şubelere bölünmüştür.

2 şubeli Lab dersler için çift numaralı öğrenciler Şube 0'a (Şb-0), tek numaralı öğrenciler Şube 1'e (Şb-1) atanmıştır.

Laboratuvar derslerinden bir kısmı 3 şubeye bölünmüştür. Öğrenci numaranızın son üç hanesi x olmak üzere

xmod(3)≡ 0 ise Şb-0'a, xmod(3)≡ 1 ise Şb-1'e, xmod(3)≡ 2 ise Şb-2'ye atandınız.

2 lab'ı olan derslerde çift numaralı öğrencilerimiz ders programında yer alan ilk laboratuvarda, tek numaralı olan öğrencilerimiz 2. laboratuvarda derse girecektir.

3 lab'ı olan derslerde ise yukarıdaki hesaplama ile öğrencilerimiz hangi laboratuvarda derse gireceğini belirleyebilir.

Öğrencilerimizin kendi şubelendirme derslerine devam etmesi gerekmektedir.

Örnek olarak NYP Laboratuvar dersinin şubelendirilmesi aşağıda verilmiştir.
    xmod(3)=0 olan öğrenciler D213
    xmod(3)=1 olan öğrenciler D213
    xmod(3)=2 olan öğrenciler CZ11

AZ02 / D113 / CZ11 için ise sırasıyla aynı işlemleri yapabilirsiniz.

KTUN