TUSAŞ Stajyer Mühendis Alımı

Milli projelere yakından tanıklık etme olanağı sunan ve TUSAŞ bünyesinde kurulan SKY (Senin Kariyer Yolun) stajyer mühendis programının başvuruları açılmıştır. Başvurular, 5 Ağustos – 13 Ekim 2019 tarihleri arasında yapılacaktır.

Makine Mühendisliği, Elektrik-Elektronik / Haberleşme Mühendisliği, Havacılık Mühendisliği, Uçak Mühendisliği, Uzay Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Metalürji ve Malzeme Mühendisliği, Kimya Mühendisliği ve Mekatronik Mühendisliği alanlarında olup, üniversitelerin 3. ve 4. sınıflarında olan öğrenciler TUSAŞ’ın uzun dönem staj programı olan SKY stajyer mühendis programına başvuru yapabilecektir. Milli Muharip Uçak başta olmak üzere Türkiye’nin milli projelerinde çalışma olanağı sağlayacak SKY Stajyer mühendis programı 8 ay sürecektir. Stajyer Mühendisler haftada en az 1 gün TUSAŞ’ta çalışacak, görev süreleri boyunca ücret alabilecektir. Stajyer mühendislerin ayrıca yol masrafları da TUSAŞ tarafından karşılanacaktır.

Başvurular www.seninkariyeryolun.com adresinden yapılacaktır.