Tezsiz Yüksek Lisans Başvuruları Devam Etmektedir

Enstitümüz tarafından ilana çıkılan tezsiz yüksek lisans programlarına ön başvuru yapan adayların kesin kayıtlarını   05-09 Ağustos 2019 tarihleri arasında yaptırmaları gerekmektedir.

Ancak tezsiz yüksek lisans programlarına ön başvuruyu kaçıran adaylar için yeni bir fırsat oluşmuş olup adaylar 29 Ağustos 2019 tarihine kadar kontenjan kapsamında kesin kayıtlarını yaptırabileceklerdir.

TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI :

İş Güvenliği Tezsiz Yüksek Lisans Programı

Bilgisayar Mühendisliği Tezsiz Yüksek Lisans Programı

Endüstri Mühendisliği Tezsiz Yüksek Lisans Programı

Harita Mühendisliği (Arazi Yönetimi ve Kentsel Dönüşüm Programı) TYL

KESİN KAYIT ve KAYITTA İSTENEN BELGELER:

Kesin kayıt hakkı kazanan adayların kayıtları Konya Teknik Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü’nde (Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi B Blok 1. Kat 145 Nolu oda) şahsen veya noter vekâletnamesine sahip vekilleri aracılığıyla yapılabilecektir.

1. Aslı ibraz edilmek şartıyla diploma veya mezuniyet belgesinin fotokopisi
  2. Nüfus Cüzdanının aslı ve fotokopisi (TC Kimlik Numaralı)
  3. Aslı ibraz edilmek şartıyla not dökümünün (Transkript) fotokopisi
  4. Kesin Kayıt Formu (Lisansüstü Eğitim Enstitüsü’nün (www.ktun.edu.tr) web adresi üzerinden erişilecek sayfasındaki  Belgeler ve Formlar ®  Genel Formlar ® Başvuru ve Kayıt Formları menüsünden veya Enstitü Müdürlüğü’nden ilgili form temin edilebilir.)
  5. İki (2) adet vesikalık fotoğraf (4,5 x 6,0 cm boyutlarında)
  6. Askerlik Durum Beyanı  (Erkek öğrencilerden istenecek ve adayın son durumunu gösterir olmalıdır.)
  7. Vakıfbank’a  1.800 TL öğrenci numarasına (dönem başlarında 3 eşit taksitte toplam 5.400 TL olarak ödenir) öğrenim ücretinin yatırıldığına dair banka dekontu

NOT:

• Bir programa en az 15 öğrencinin kesin kayıt yaptırması gerekmektedir. 15’ten az öğrencinin kesin kayıt yaptırdığı programların açılıp açılmayacağına Enstitü Yönetim Kurulu karar verir.
  • Birden fazla programa başvuru yapılamayacaktır.
  • Bir programa başvuru yaptıktan sonra başvurusunu geri çeken aday tekrar aynı programa başvuru yapamaz.
  • Bir programa kesin kayıt yaptırdıktan sonra kayıt sildirmek isteyen öğrencilere, yatırdıkları öğrenim ücretleri geri ödenmeyecektir.

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü