Öğretim Elemanı Sınav Sonuçları

Üniversitemiz birimlerine Öğretim Görevlisi alımına ilişkin 24.06.2019 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan ilanın 18 Temmuz 2019 tarihinde yapılan Giriş Sınavı sonuçları aşağıda yayımlanmıştır.

Kazanan adayların aşağıda istenen belgeler ile birlikte en geç 02 Ağustos 2019 Cuma günü mesai bitimine kadar ilgili birimlere şahsen başvurması gerekmektedir. İlgili sürede başvuru yapmayan adaylar atanma hakkını kaybedecek olup, yerlerine yedek adaylar çağırılacaktır.

ATAMA İÇİN GEREKLİ BELGELER

1)      Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

2)      Onaylı Diploma Fotokopileri

3)      Askerlik Durum Belgesi (Terhis, Tecil veya Muaf Olduğunu Belirten Belge)

4)      6 adet vesikalık fotoğraf

5)      Hizmet Cetveli (Daha önce bir resmi kurumda çalışmış ya da halen çalışmakta olanlar getireceklerdir.)

6)      Adli Sicil Kayıt Belgesi (Sabıka Kaydı)

7)      Sağlık Kurulu Raporu ( Tıp Fakültesi ya da Devlet Hastanesinden)

8)      Mal Bildirim Beyannamesi    (İndirmek için tıklayın)

9)     Tedavi Yardım Beyannamesi    (İndirmek için tıklayın)

10)    Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırma Formu (2 adet)  (İndirmek için tıklayın)

NOT: Halen herhangi bir kamu kurumunda kadrolu olarak çalışmakta olanlar, kurumlar arası naklen atanma dilekçesi ile yukarda gösterilen belgelerden, Sağlık Kurulu Raporu haricindeki diğer belgeleri getirecektir.

SINAV SONUÇLARI

İLAN NO

BİRİM

KADRO