Rektör Özçelik, ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ Törenlerine Katıldı

Konya Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Babür Özçelik, hain darbe girişiminin 3’üncü yıl dönümünde Konya’da gerçekleşen ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ anma etkinliklerine katıldı.

Etkinlikler kapsamında Rektör Özçelik, ilk olarak Sarraflar ve Kuyumcular Derneğince düzenlenen 15 Temmuz Fotoğraf Sergisi ile Tantavi Kültür ve Sanat Merkezinin açılışı ve akabinde gerçekleşen ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ konulu fotoğraf sergisinin açılışını protokol üyeleriyle birlikte yaptı.

Ardından Mevlana Meydanında düzenlenen ‘Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ programına katılan Rektör Prof. Dr. Babür Özçelik, beraberinde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. H. Selçuk Halkacı, Genel Sekreter Recep Öztürk, Konya Teknik Üniversitesi akademik ve idari personeli, meydanları dolduran binlerce vatandaş ile demokrasi nöbetinde bir araya geldi.

15 Temmuz gecesini anlatan video ve belgesel gösterimlerinin de yapıldığı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı, yapılan dualarla ve kılınan teheccüd namazı ile sona erdi.