Öğretim Görevlisi Ön Değerlendirme Sonuçları

Üniversitemiz birimlerine Öğretim Görevlisi alımına ilişkin 24.06.2019 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan ilanın Ön Değerlendirme sonuçları aşağıda yayımlanmıştır.

Giriş Sınavları 18 Temmuz 2019 Perşembe günü yapılacaktır.

Sınav yeri ve saati bilgileri sonuç tablolarının altında yazmaktadır.

Ön Değerlendirme sonucuna ilişkin itirazlar başvuru yapılan birime yapılacaktır.

İLAN NO

BİRİM

KADRO

2019-01

Rektörlük

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı (Uygulamalı Birim)

2019-02

Rektörlük

Yabancı Diller (İngilizce- Ders verecek)

2019-03

Teknik Bilimler MYO

Kimya Teknolojisi (Ders verecek)

2019-04

Teknik Bilimler MYO

İş Sağlığı ve Güvenliği (Ders verecek)

Öğr.Gör.

Üniversitemiz Rektörlüğü Ortak Dersler Bölümü Yabancı Dil (İngilizce-Ders verecek) öğretim görevlisi kadrosu için 12.07.2019 tarihinde yayınlanan Ön Değerlendirme sonucunda başvurusu geçersiz sayılan Naile CANLI BEKAR isimli adayın, 16.07.2019 tarihli dilekçesine istinaden ilgili Komisyon 16.07.2019 tarihinde başvuruyu değerlendirmek üzere yeniden toplanmış ve adayın yaptığı itirazın yerinde olduğuna, Naile CANLI BEKAR'ın Giriş Sınavına alınmasına ve Ön Değerlendirme sonuçlarının ekteki şekilde yeniden ilan edilmesine karar verilmiştir.