Sözleşmeli Bilişim Personeli İlanı

Üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanlığı emrinde istihdam edilmek üzere 31/12/2008 tarih ve 27097 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan "Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Büyük Ölçekli Bilgi İşlem Birimlerinde Sözleşmeli Bilişim Personeli İstihdamına İlişkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelik”in 8 inci maddesi uyarınca, sözlü/uygulamalı sınav sonucunda oluşacak başarı sırasına göre 2 (iki) adet sözleşmeli bilişim personeli alınacaktır.

Sözleşmeli bilişim personeli ilanımız, 12.07.2019 tarih ve 30829 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanmıştır. Adaylar başvuru için  aşağıda linki verilen müracaat formu, özgeçmiş ve ilanda istenilen diğer belgeleri müracaat süresi içerisinde Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim edecek veya posta yolu ile göndereceklerdir.

İlan başvuru süresi 12 - 29 Temmuz 2019 tarihleri arasındadır.

İlan Metni

Müracaat Formu