Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği için Yabancı Dil (İngilizce) Sınav Duyurusu (2019 Sözleşme Yılı)

Erasmus+ Programı 2019 Sözleşme Yılı Öğrenim Hareketliliği kapsamında başvuruda bulunan öğrencilerimize Üniversitemiz Yabancı Diller Koordinatörlüğü tarafından Yabancı Dil (İngilizce) sınavı yapılacaktır.  Sınav ile ilgili bilgiler aşağıdadır:

Erasmus + Yabancı Dil Sınavı Yazılı : 24 Haziran 2019 (Pazartesi)

Saat  : 10:00

Yer  : Konya Teknik Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi

Sınav Salonu : A Blok  A104 No.lu Salon

ÖNEMLİ NOT:
• Sınav salonuna elektronik eşya (cep telefonu, sözlük, akıllı saat, vs) getirmek yasaktır. • Lütfen öğrenci kimliğinizi ve/veya nüfus cüzdanınızı/pasaportunuzu yanınızda bulundurunuz. Ehliyet ve diğer kimlikler kabul edilmeyecektir. Nüfus cüzdanı/pasaportu veya öğrenci kimliği yanında bulunmayan öğrencilerimiz sınava kabul edilmeyeceklerdir.

• Sınava girecek öğrencilerimizin listesine buradan ulaşabilirsiniz.

• Dil sınavı sonucu ibraz eden öğrencilerimiz diledikleri takdirde Yabancı Dil Koordinatörlüğümüz tarafından yapılacak sınava girebilirler. Ancak, eğer dil sınavı sonucu ibraz etmiş ve aynı zamanda Yabancı Dil Koordinatörlüğümüz tarafından yapılan sınava  katılmışlarsa, ibraz edilen sonuç geçerliliğini yitirecek ve Yabancı Dil Koordinatörlüğümüz tarafından yapılan sınavın sonucu dikkate alınacaktır.

• Sorularınız için lütfen erasmus@ktun.edu.tr adresine eposta gönderiniz. • Başvurusu kabul edilen bütün öğrencilerimize 20 Haziran 2019 tarihinde eposta ile bilgi verilmiştir.

Sınava girecek öğrenci listesi için tıklayınız

ERASMUS+ Kurum Koordinatörlüğü

Duyuru Tarihi: 21 Haziran 2019