YÖK 100/2000 Bursiyer Buluşması

100/2000 YÖK Doktora Bursiyerleriyle bir dizi buluşma düzenlenecektir. Buluşmaların ilki, Ankara’da bulunan üniversitelerin 100/2000 YÖK Doktora Bursiyerlerinin katılımlarıyla Mart ayında Ankara’da gerçekleştirilmiştir. Bu buluşmaların ikincisinin ise Nisan ayının son haftasında Akdeniz Üniversitesi’nin ev sahipliğinde ve Akdeniz Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Eskişehir Teknik Üniversitesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Konya Teknik Üniversitesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi, Pamukkale Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi, Süleyman Demirel Üniversitesi’ndeki 100/2000 YÖK Doktora Bursiyerlerinin katılımlarıyla gerçekleştirilecek olup, etkinlik tarihi ve programı ilerleyen günlerde ayrıca bildirilecektir. Söz konusu etkinliğe katılacak olan 100/2000 YÖK Doktora Bursiyerlerinin  https://bit.ly/2EriyDL bağlantısındaki anket formunu doldurarak 11 Nisan 2019 tarihine kadar Enstitümüze teslim etmeleri gerekmektedir.

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü