Konya Teknik Üniversitesi’nde Kariyer Merkezi Kuruldu

Konya Teknik Üniversitesi tarafından, öğrenci ve mezunlarının kendi kişisel kariyer planlarını yapmalarına ve bu planlarını hayata geçirmelerine destek olmak amacıyla Kariyer Merkezi kuruldu.

Kariyer Merkezi öğrenci ve mezunlarına temel olarak, kariyer hedefi ve yüksek eğitim planı gibi konularda destek olmayı hedefliyor. Merkez ayrıca meslek seçimi, iş dünyası, iş hayatı gibi konularda da bilgi edinmelerini sağlayarak öğrencileri iş hayatına hazırlamayı planlıyor.

KTÜN’de öğrenci kariyer ve hedefleri doğrultusunda yine benzer amaçla “Kariyer Planlama ve Geliştirme Topluluğu” adıyla bir öğrenci topluluğu kurulması da gündeme alındı. İlerleyen günlerde konuyla ilgili olarak, Kariyer Planlama ve Geliştirme Topluluğuna katılmak isteyen öğrencilerin müracaatları alınacak.