Koronavirüs (Covid-19) Hakkında Önemli Bilgilendirme-1

Değerli Konya Teknik Üniversitesi Mensupları;

Covid-19 ile mücadele kapsamında alınan, üniversitelerin 16 Mart 2020 tarihinden itibaren 3 hafta tatil edilmesi kararı nedeniyle,

Yönetim kadrosu dışında olan akademik ve idari personelden 60 yaş ve üzeri, kronik hastalığı olan (Belgelemek şartıyla), hamile ve engelli personelimiz 16 Mart 2020 tarihinden itibaren on iki gün idari izinli sayılmasına, okul öncesi ve ilköğretimde çocuğu bulunan kadın akademik ve idari personelin yıllık izin taleplerinin karşılanmasına, yıllık izin hakkı bulunmayanlar için mazeret izinlerinin kullandırılmasına

Yurtdışından dönen akademik ve idari personelimizin 2 hafta süreyle raporlu sayılabilmesi için, Personel Daire Başkanlığımızın (personel@ktun.edu.tr )  e-posta adresine yurtdışı pasaport giriş çıkış tarihlerinin yer aldığı sayfanın fotoğrafını göndermeleri yeterli olacaktır. Korona virüse karşı alınan tedbirler açısından rapor alacak personelin sağlık ocağına gitmemesi ve ekte gönderilen virüsten korunmaya yönelik tedbirlerin uygulanması önem arz etmektedir.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın yazısında konuyla ilgili şimdiye kadar alınan kararlara ilişkin detaylı bilgi için tıklayınız.

GEREKLİ GÖRÜLDÜKÇE BENZER BİLGİLENDİRMELER YAPILACAKTIR

Konya Teknik Üniversitesi Rektörlüğü